Ik zoek werknemers

Uitzenden

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Er zijn periodes van personeelskrapte of juist piekperiodes. Het is bijgevolg als werkgever niet makkelijk om de ideale kandidaat te vinden. Hierop kunnen wij als uitzendpartner een antwoord bieden. Door te kiezen voor Move Interim kan u rekenen op een kwalitatieve en diepgaande screening van de juiste kandidaat.

Sinds 2014 leggen wij ons toe op de recrutering en juiste matching van kandidaten voor uw onderneming. We gaan op zoek naar werknemers die u vast in dienst kunt nemen maar evengoed naar tijdelijke werknemers.

Als klant staat u bij ons centraal, we houden een open communicatie aan en houden ook 100% rekening met uw wensen en criteria. Zo kiezen we voor een duurzame samenwerking op lange termijn.

Recrutering en Selectie

In onze 3 kantoren werken we vooral generalistisch en gaan we op zoek naar de ideale arbeider of bediende voor uw bedrijf.

Daarnaast hebben we 2 accountmanagers in dienst die volop en voltijds recruteren voor White Collar en voor Technische profielen, met andere woorden: uw vacatures voor technisch geschoolden en voor Bachelor / Master bedienden zijn bij ons in goede handen.

Payroll

Wij staan ter beschikking voor het overnemen van jouww payroll pakketten, zowel voor RSZ plichtigen als voor studenten. Vraag gerust naar onze tarieven hiervoor.

Afwervingsfee

Uiteraard kan u ook op ons beroep doen als u onmiddellijk de ideale kandidaat vast in dienst wenst te nemen. Wij werken dan op basis van een selectiefee, gebaseerd op het bruto jaarloon van de kandidaat in kwestie.

Lees hier onze algemene voorwaarden:

Laat je vacature plaatsenContacteer ons